Segueix-nos a les xarxes socials:

Els gallecs són el quart pitjor visitant de tota la categoria

El Lugo arribarà després de 9 jornades sense guanyar i en ple clima de comiat amb l'adéu confirmat de Setién

Els gallecs són el quart pitjor visitant de tota la categoriamarc martí

"És el partit de les nostres vides", deien diumenge al vespre molts dels jugaors del Girona després de confirmar-se el triomf a Palma contra el Mallorca (0-1). La victòria deixa els de Pablo Machín a només un pas de Primera Divisió. Aquesta darrera estació serà diumenge a l'estadi contra el Lugo. Els gallecs arribaran a Montilivi sense res en joc un cop assegurada la permanència a la categoria fa setmanes amb la sensació del final de la millor etapa de la seva història un cop confirmat que l'entrenador Quique Setién on continuarà a la banqueta. El tècnic càntabre va ser mantejat pels seus jugadors diumenge passat en la darrera jornada contra l'Albacete a l'Anxo Carro en un partit que va acabar 1-1.

L'empat contra els manxecs allarga la pitjor ratxa del Lugo sense guanyar des que va tornar a Segona A ara fa tres anys. I és que els gallecs encadenen 9 jornades sense conèixe la victòria des que ho fessin el 4 d'abril per golejada contra el Mallorca (4-0). Després d'aquella victòria que deixava la permanència a tocar, el Lugo no ha tornat a guanyar i ha encadenat 5 derrotes (Sabadell 2-1, Racing 1-0, Sporting 1-2, Betis 5-1 i P0nferradina 1-0) i 4 empats (Alcorcón 0-0, Tenerife 1-1, Numància 1-1 i Albacete 1-1).

Malgrat que en futbol mai dos i dos fan quatre i això el Girona ho sap molt bé pe experiència, els números del Lugo a domicili conviden a l'optimisme. El conjunt gallec és el quart pitjor visitant de tota la categoria amb només 12 punts aconseguits en 20 partits. Només el Sabadell (10), el Tenerife (11) i l'Osasuna (12 però pitjor average) tenen pitjors registres a domicili que el Lugo. Els de Setién tan sols han guanyat dos partits lluny de l'Anxo Carro aquest curs. Va ser al Miniestadi contra el Barça B (0-1) i al Sadar davant l'Osasuna (0-2). La resta de punts els ha fet en empats (6), la majoria dels quals han estat a zero (Mirandés, Recreativo, Betis a la Copa, Valladolid i Saragossa). El resultat més cridaner del Lugo va ser a Sòria on amb poc més de deu minuts va veure com el Numància li igualava un 3-6 per acabar empatant (6-6). Així, dels 21 resultats que ha fet el Lugo a domicili, en 12 casos (les derrotes que ha sumat) el Girona aconseguiria l'ascens.

Grans records

Una altra dada per a ser positius és que el Girona és la bèstia negra del Lugo. No només perquè li ha guanyat els cinc partits que han jugat des que van pujar la 12-13 sinó perquè a Montilivi no ha tingut mai pietat. El Girona ha golejat el Lugo en les dues visites d'aquest època moderna per 4-0 (12-13) i 6-0 (13-14). A terres gallegues el resultat ha estat sempre d'1-2 favorable als gironins en les tres visites.

Prem per veure més contingut per a tu