Segueix-nos a les xarxes socials:

Machin: "Per fases, hem estat superiors"

Tot i l'empat sense gols a Montilivi, l'entrenador del Girona ha assegurat que el seu equip ha jugat millor

Machin: "Per fases, hem estat superiors"MARC MARTI

L'entrenador del Girona, Pablo Machin, ha valorat l'empat que ha obtingut el seu equip aquesta tarda a Montilivi. Machin ha ressaltat el nivell de Osasuna: "Hem empatat contra un equip que, a falta de 10 jornades, ha estat tota la lliga en llocs de play-off o d'ascens".

També ha tingut paraules per a Enrique Martín, l'entrenador de l'equip visitant: "Som vells coneguts i amics amb el tècnic de l'Osasuna Enrique Martín. Sempre hi he tingut bona sintonia. Vaig entrar a treballar al Numància quan ell n'era l'entrenador".

Per últim, Machin ha assegurat que el Girona ha estat superior, però que els visitants també haurien pogut emportar-se la victòria: "Hem tingut el domini, per fases hem estat superiors en joc, però ells, quan el partit s'ha obert més, també han tingut ocasions com la del pal i la que hem tret sota els pals".

Enrique Martín, l'entrenador d'Osasuna, ha declarat que espera tornar-se a trobar amb l'equip català: "Firmo que Girona i Osasuna fem el play-off. Encara que ens haguem de tornar a enfrontar".

Prem per veure més contingut per a tu