Segueix-nos a les xarxes socials:

opinió

Millorable

Millorable

Intentes ser hàbil i filtres la notícia per veure com respira la gent. Unes hores després et plantes davant dels micròfons i l'expliques : "Ens fusionem". Això sí, en les darreres hores i a corre-cuita, algun assalariat de confiança s'ha trencat les banyes per posar sobre el paper uns quants punts que expliquin el que ha de ser l'acord.

Però resulta que en un club professional i en un altre de semiprofessional, de manera prèvia a ningú se li ocorre ni mirar, ni preguntar, si en això del futbol es poden barrejar l'aigua i l'oli.

Resultat: gent emprenyada en els dos bàndols, sensació de desconfiança total i, sobretot, un ridícul immens en haver de tirar enrere el projecte, només 24 hores després d'haver-lo anunciat com la gran fita del futbol gironí en les darreres dècades. Millorable.

Tan millorable com provocar una expectació inusitada per una roda de premsa que ha de servir per anunciar una campanya, teòricament dirigida a engrescar la gent per a la recta final de la lliga. La realitat, però, és que a l'hora de la veritat el primer dels dos únics partits assegurats que inclouen la campanya, el jugat ahir contra el Mallorca, ja no entra en la promoció perquè ja se n'han venut les entrades; i que pel segon -contra l'Alcorcón d'aquí a vuit dies-, encara no hi ha ?preus. Poc menys que un despropòsit que poques hores després s'intenta arreglar amb una nota de premsa -que parla d'entrades gratuïtes per als abonats-, passada selectivament a alguns mitjans i de la qual en queden exclosos d'altres. Més despropòsits. Certament, també millorable.

Prem per veure més contingut per a tu