Segueix-nos a les xarxes socials:

Machín: "La lesió de Lejeune no pinta bé"

L´entrenador del Girona admet que "no hem generat ocasions per meréixer la victòria"

Machín: "La lesió de Lejeune no pinta bé"Marc Martí

L´entrenador del Girona, Pablo Machín, ha dit després del partit que "la lesió de Leujene no pinta bé" i que tem que li pugui impedir "anar la temporada vinent al Machester City, que és el que s´ha guanyat aquestes dues temporades". "Tenia molta il·lusió i nosaltres la teníem perquè ho fes bé", ha dit Machín.

Respecte al partit contra el Valladolid, el tècnic ha admès que "no ha sigut el nostre millor partit", indicant que el rival "ens ha complicat les coses: necessitaven un punt per salvar-se i no han arriscat en excès. Ens han apretat".

Tot i anar per darrere dels gironins en la classificació, Machín ha destacat que el Valladolid és "un equip que ha fet una plantilla per estar a Primera Divisió" i que "sabíem que no seria fàcil"

"No hem generat ocasions com per dir que mereixíem la victòria", ha dit l´entrenador del Girona. No obstant, recorda que "depenem de nosaltres mateixos". I ha conclós: "Necessitem guanyar a un rival directe a casa com l´Alcorcón i després anar a Ponferrada amb la idea que la victòria ens donarà estar al play-off"

Prem per veure més contingut per a tu