Segueix-nos a les xarxes socials:

Osasuna i Nàstic obren foc als "play-off" d'ascens

Els tarragonins només tenen la baixa d'Aburjania per intentar pescar unbon resultat del Sadar

Les semifinals del play-off d'ascens a la Primera Divisió donen el tret de sortida aquest mateix vespre (20.00, C+Liga2) amb l'igualat duel que Osasuna i Nàstic protagonitzaran al Sadar, i en el qual l'equip tarragoní intentarà aconseguir un bon resultat de cares al duel de tornada al seu camp, un autèntic fortí en què ha aconseguit bona part dels punts que ha ?arreplegat al llarg de la temporada.

El tècnic grana, Vicente Moreno, disposa de tota la plantilla tret del migcampista Giorgi Aburjania, seleccionat amb Geòrgia per a l'amistós que anit va disputar contra Espanya. D'aquesta manera, el més probable és que Moreno torni a sortir d'inici amb el mateix onze que va empatar a la darrera jornada de Lliga contra l'Alabès al Nou Estadi (1-1).

De la seva banda, Osasuna arriba més motivat que mai a aquesta eliminatòria després d'aconseguir el bitllet per a la promoció a l'última jornada amb una golejada d'escàndol al camp de l'Oviedo (0-5). L'entrenador local, Enrique Martín, disposa de tota la plantilla després de recuperar l'atacant navarrès Alex Berenguer, que havia estat castigat amb un partit per la seva expulsió contra l'Osca.

Prem per veure més contingut per a tu