Segueix-nos a les xarxes socials:

«Tant de bo em passi molts estius sense desconnectar del futbol»

Durant l'estiu ha pogut desconnectar del futbol?

Pel nostre bé seria l'ideal, però no és fàcil. Sempre t'interessa saber què està passant al món del futbol, i també parlar amb en Quique (Cárcel) sobre com va la plantilla i què estem mirant al mercat. Ell és respectuós i em truca poc, però és necessari de tant en tant parlar. Tant de bo em passi molts anys sense desconnectar. Serà senyal que estic entrenant.

Ha dedicat temps a veure la Copa Amèrica o l'Eurocopa?

Una cosa és el tema professional i l'altre, el de veure el futbol per pur plaer. De la Copa Amèrica no he vist res. I?de l'Eurocopa, alguns partits però tampoc gaires. Hi havia d'altres coses prioritàries com la família, o fins i tot veure partits de jugadors que tenim a l'agenda. A?més, aquestes dues competicions han estat bastant light i amb un futbol força pobre.

És molt agosarat preguntar què ha fet aquestes vacances?

He pogut estar molt poc amb la família a Sòria. Els primers dies vaig ser allà i després vaig passar sis dies a Eivissa. Els vam aprofitar per estar de vacances.

Li va agradar el concert de La Unión a Peralada?

Sí, i tant. Ja m'agradava d'abans! No havia estat mai al Festival; me n'havien parlat bé i sempre havia tingut ganes d'anar-hi, però mai trobava el forat. El camí ja ens el coneixíem dels entrenaments, així que no va ser difícil!

També el veurem pel pavelló de Palau veient hoquei?

Sí, i tant. La meva filla gran està convençuda que vol seguir jugant i allà hi serà.?A?més, aquest any veurem partits de l'OK?Lliga, així que valdrà la pena.

Prem per veure més contingut per a tu