Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona, imbatut amb Sagués Oscoz, designat per xiular el duel amb el Tenerife

El Girona, imbatut amb Sagués Oscoz, designat per xiular el duel amb el Tenerife

Gorka Sagués Oscoz va ser anunciat ahir com l'àrbitre encarregat de dirigir el partit que la setmana vinent el Girona disputarà a casa amb el Tenerife. Serà la desena vegada que el basc xiularà els gironins. En les anteriors, cap derrota blanc-i-vermella. La temporada passada, Oscoz va ser present en l'empat a casa amb el Llagostera (2-2, en el que Pere Pons va ser expulsat a la segona part) i en les importants victòries al camp de l'Albacete (0-3, amb penal i expulsió de Miguel Núñez al primer minut) i Ponferradina (0-1, que classificava els de Machín pel play-off d'ascens). Un curs abans, amb el basc al camp, el Girona va empatar a l'estadi amb l'Albacete (2-2), Numància (2-2) i al camp de l'Hèrcules (0-0, amb vermella per a Javi Hervás, dels alacantins). Un any abans, de nou cap derrota. Es va igualar a Montilivi amb el Numància (2-2) i al camp de l'Alcorcón (0-0) amb Ricardo Rodríguez a la banqueta, mentre que Sagues Oscoz també va ser present en la contundent golejada del Girona llavors entrenat per Javi López davant el Lugo (6-0).

Aquest diumenge, el Girona rebrà el Numància per novè cop a la Segona Divisió. El balanç és molt favorable als blanc-i-vermells, encara que en l'últim precedent, els sorians van aconseguir l'única victòria que, fins ara, han assolit a terres gironines a la categoria d'argent. Va ser l'agost del 2015, amb un dolorós 2-3 culminat al temps afegit. Amb anterioritat es registren dos empats:?0-0 el curs 10/11 amb Raül Agné;?i 2-2 en l'exercici 13/14, amb Ricardo Rodríguez. La resta, tot victòries locals:?2-1 (14/15), 3-1 (12/13), 2-0, (11/12), 3-1 (50/51) i 3-0 (49/50). c.r. girona

El porter August Conesa, desvinculat aquesta setmana de l'Olot, s'ha convertit en el recanvi al Girona B de Pol Agustí, qui ha deixat la disciplina del filial blanc-i-vermell. Conesa ja s'entrena amb el seu nou equip.

Prem per veure més contingut per a tu