Segueix-nos a les xarxes socials:

Un «pas endavant» per «seguir fent coses importants en aquest club»

Un «pas endavant» per «seguir fent coses importants en aquest club»

L'estiu del 2014, el Girona anunciava Rubén Alcaraz com el seu primer fitxatge. Signava per un parell d'anys i deia estar «preparat» per viure la seva primera experiència a la Segona Divisió A després de signar una brillant última temporada a l'Hospitalet. Un any i escaig després, el barceloní no s'ha convertit en una peça indiscutible de Machín, però amb 34 partits entre Lliga i Copa del Rei ha fet mèrits suficients perquè el club fes el gest de renovar-lo fins al 2018, amb un curs més opcional. «Els dono les gràcies», arrencava Alcaraz ahir a la sala de premsa de l'estadi, on es va escenificar l'ampliació de contracte d'un jugador que està decidit a «seguir fent coses importats» a Montilivi.

Tenia una «idea clara», que era la de «seguir» a Girona i, després d'un estira-i-arronsa amb el club, finalment es va arribar a un acord que es feia oficial dimarts. «No és fàcil guanyar-se un contracte en el món professional i menys en un lloc com aquest», s'afanyava a dir ahir el de Baró de Viver, qui està convençut que amb aquesta renovació «faig un pas endavant a la meva carrera futbolística». Seran dues temporades més (i una d'opcional), encara que Alcaraz no dubta a assegurar que «espero que en siguin moltes més». Tot plegat li arriba en «un bon moment», després d'anar «de menys a més» aquest últim any i pocs mesos, en què no ha fet més que «créixer».

Després d'un primer any a Girona amb una participació més secundària, Rubén Alcaraz té clar que «ara tinc més continuïtat i també oportunitats, que és el que tot futbolista vol». La seva polivalència (ara Machín el fa servir fins i tot de central) li ha permès convertir-se en un autèntic comodí per al cos tècnic, encara que ell, com deia ahir, té molt clar quina és la seva posició ideal. «Sóc migcampista i sempre he jugat allà. És on puc rendir a un millor nivell». Això sí, sense fer-li cap lleig a canviar de rol. «Si he de fer de central no hi tinc cap problema. M'esforçaré igual per fer-ho el millor possible». Sigui al mig o a la defensa, Rubén Alcaraz vol «seguir fent coses importants» al Girona i d'aquí la seva «felicitat» amb la renovació. Una alegria que serà completa si més d'hora que no pas tard celebra el «difícil» objectiu que ell i els seus companys persegueixen:?«Volem acabar pujant a Primera».

Prem per veure més contingut per a tu