Segueix-nos a les xarxes socials:

Anquela considera que el Girona té una plantilla «tremenda»

El tècnic de l'Osca assegura que Pablo Machín és «un dels millors entrenadors que hi ha en aquesta categoria»

Anquela considera que el Girona té una plantilla «tremenda»

n Si Pablo Machín es va passar ahir mitja roda de premsa avisant dels mil i un perills que esperen al Girona al camp de l'Osca, el seu homòleg a la banqueta aragonesa, Juan Antonio Anquela, va fer tres quarts del mateix cap a l'altra direcció. Elogis i més elogis va dirigir l'andalús no només al seu rival de demà, sinó també cap al mateix Machín, a qui considera com «un dels millors entrenadors que hi ha a la categoria» després de salvar l'equip català del descens al seu primer any quan semblava impossible, i de conduir-lo per dues temporades consecutives a la promoció d'ascens a la Primera Divisió.

«No hi ha cap equip com el Girona en aquesta lliga. Només ells han jugat dues fases per pujar i ara és segon a la classificació», va arrencar. I allà no es va aturar. «Juguen de memòria, apreten a dalt, tenen velocitat i saben portar els partits al seu terreny». Per això mateix, Anquela advertia que els seus jugadors, tot i que ha casa ho estan brodant aquest curs, no ho poden refiar tot al seu excel·lent rendiment a El Alcoraz i, per tant, confiar-se. «Si els meus jugadors es despistessin, s'equivocarien. Serien ben il·lusos perquè és molt complicat enfrontar-se a qualsevol equip d'aquesta categoria i menys al Girona». Per a l'andalús, l'Osca ha de ser «un equip en tots els sentits», si vol tenir alguna possibilitat d'emportar-se la victòria, el que el mantindria ben amunt a la classificació en un dels millors inicis de curs que es recorden a un club que fa tot just dues temporades estava a la Segona Divisió A.

Anquela tot just ha complert un any al capdavant del conjunt blaugrana, al que va agafar amb la passada temporada en dansa i va salvar d'una mala situació. «Durant aquest temps hi ha hagut fase3s bones i dolentes. Vam començar malament i vam acabar molt bé. Aquest curs l'hem encetat bé, estem en un bon moment. Estic content, perquè oferim un bon nivell».

Prem per veure més contingut per a tu