Segueix-nos a les xarxes socials:

Angeliño s´entrena sense que estigui descartat que acabi deixant el Girona

El club diu que hi compta però el jugador pot marxar, descontent pel seu nul protagonisme

Angeliño, el carriler cedit pel Manchester City arribat al Girona aquest mercat d´hivern, es va entrenar ahir amb l´equip amb normalitat a pesar que el seu futur al club no està del tot garantit. El Girona diu que hi confia i que hi compta, malgrat que encara no hagi debutat; ara bé, el futbolista no està gaire satisfet amb el nul protagonisme que ha tingut des de la seva arribada (no ha anat ni convocat a Saragossa ni contra el Còrdova) i el cap de setmana no es va agafar gaire bé el veure´s una vegada més exclòs. Angeliño, en aquest sentit, podria demanar sortir del club i és aquí on podria entrar l´opció d´incorporar el colombià Johan Mojica (Rayo), que arribaria cedit amb una opció de compra. Mojica estava a l´agenda de Quique Cárcel abans de concretar l´arribada del gallec i seria una opció encara vàlida si el jugador cedit pel City acaba canviant d´aires.

A menys de dues setmanes de tancar-se el mercat d´hivern el Girona ha concretat dos fitxatges: Maffeo i Angeliño, tots dos, cedits pel Manchester City. De sortida, de moment, només s´ha produït la de Saúl, que havia arribat a prèstec del Deportivo i que acabarà l´any al Mallorca, però tot apunta que Carles Mas marxarà cedit a un Segona B (Lleida i Ponferradina li van al darrere), i caldrà veure què passa amb futbolistes amb escàs protagonisme com Cámara i Felipe. Dels dos jugadors arribats del City, Maffeo va debutar a Saragossa i va ser suplent contra el Còrdova, mentre que Angeliño encara no ha anat mai convocat. Abans no es tanqui el mercat el Girona espera dur un altre davanter. Sobrino i Chuli encapçalaven la llista de candidats.

En l´aspecte esportiu l´equip va fer ahir una doble sessió d´entrenament, al matí al Top Ten de Blanes, amb exercicis de pressió i minipartits, i a la tarda, a l´estadi, amb el duel de diumenge contra el Sevilla Atlètic a l´horitzó. L´equip es tornarà a exercitar aquest matí a Montilivi.

Prem per veure més contingut per a tu