Segueix-nos a les xarxes socials:

Johan Mojica, absent en l'entrenament de recuperació

Des del club s'assegura que el jugador "evoluciona bé" de la "sobrecàrrega" que va patir el dissabte

Johan Mojica, absent en l'entrenament de recuperacióAniol Resclosa

El primer equip del Girona s'ha entrenat aquest matí a les instal·lacions de Montilivi quan no havien passat ni 24 hores de la golejada a casa contra el Getafe (5-1). La sessió ha estat de recuperació per als que van ser titulars el dissabte i una mica més exigent per a la resta. Pablo Machín ha pogut disposar de tots els seus efectius tret de Richy Álvarez (ja trepitja la gespa, però treballa a un menor ritme) i de Johan Mojica, que va acabar lesionat el duel amb els madrilenys.

Mojica va ser titular per segona jornada consecutiva i a la mitja part va patir una forta deshidratació que li va provocar un alt desgast muscular. Això va desembocar en una lesió que el va obligar a deixar el camp al tram final del partit, quan el marcador ja era molt a favor del Girona. El colombià avui no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys i des del club s'assegura que "evoluciona bé" de la "sobrecàrrega" que pateix a la seva cama esquerra.

La plantilla disposa ara de dos dies de descans i no tornarà a la feina fins el dimecres per començar a preparar la visita d'aquest diumenge vinent al camp del Reus. Serà llavors quan Machín i el cos tècnic comprovaran quin és l'estat físic de Mojica i si el colombià es recuperarà o no a temps per al proper partit de lliga.

Prem per veure més contingut per a tu