Segueix-nos a les xarxes socials:

Montilivi manté l'optimisme

?Els aficionats deixaven ahir l'estadi destacant que l'equip «s'havia merescut la victòria» i, des de la llotja, Delfí Geli recordava que «tenim cinc punts d'avantatge més l'average i estem fent bé les coses»

Montilivi manté l'optimismegirona

«Hem merescut guanyar»; «A la segona part els jugadors s'hi han fet molt»; «Soc optimista, la clau és pujar a Tarragona»; «He vist un Girona amb molta mala sort perquè hem tingut moltes ocasions»... Els aficionats del Girona marxaven ahir al vespre convençuts que l'empat contra l'Alcorcón no acabarà complicant un ascens que club, ciutat i afició ja fa anys que persegueixen. «Crec que pujarem i penso que ho celebrarem a Tarragona, perquè confio com més aviat sigui millor, perquè patim molt», assegurava la sòcia Sole Porro, que ahir va «veure un Girona amb molta mala sort perquè hem tingut moltes ocasions; a l'equip l'he vist nerviós».

«L'Alcorcón ha vingut només a salvar un punt i el Girona ha tingut moltes ocasions de gol. Però no en sabem de fer gols i això és molt trist. No tenim davantera», deia el també soci Esteve Frigolé, afegint, però: «estem a dalt, tenim esperances que els altres fallin i som optimistes; la clau és puntuar a Tarragona». En una lína molt semblant, l'aficionat Antoni Fernández se n'anava de l'estadi dient que «ha estat un partit entretingut, mereixíem guanyar, perquè els de l'Alcorcón han defensat com un equip italià». «Estic molt content de la temporada que està fent el Girona; si guanyem a Tarragona podem ser de Primera, però crec que serà davant el Saragossa».

«Ha faltat definir davant la porteria, però l'àrbitre tampoc ens ha ajudat gaire», explicava el soci Eudald Guixeras, que, preguntat per si mantenia l'optimisme de cara a l'ascens, analitzava que «hem d'esperar a veure què fan els altres per saber quina jornada podem pujar. Fa sis anys que vinc i a veure si aquest és el definitiu».

Encara més optimista era el soci Àngel Chen: «Només ha faltat el gol, jugant així no hem de patir. Crec que el Getafe punxarà a Valladolid, ens falten tres punts». «Preferiria que l'ascens fos a Tarragona, però també m'agradaria que fos a Montilivi en el partit contra el Saragossa per saltar amb els meus amics», afegia Chen.

L'optimisme dels aficionats també era present a la llotja i el mateix president del Girona, Delfí Geli, recordava que «estem un punt més a prop de l'ascens». «Això és una carrera de fons; a manca de tres o quatre partits, a tothom li costa molt guanyar perquè els rivals s'hi estan jugant coses. Tenim cinc punts d'avantatge i l' average i seguim fent bé les coses bé», explicava Geli, que insistia en el fet que «avui l'equip ha jugat bé i ha generat moltes oportunitats de gol per poder guanyar». Per la seva banda, l'exalcalde de Girona Joaquim Nadal mantenia l'optimisme a partir dels números: «En queden nou per jugar i en tenim cinc d'avantatge. Cal fer un bon partit a Tarragona i pensar que el Getafe no ho tindrà gens fàcil a Valladolid».

Prem per veure més contingut per a tu