Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona confirma l'arribada de Marc Muniesa

El central de Lloret arriba cedit procedent de l'Stoke City anglès

El Girona confirma l'arribada de Marc MuniesaGirona FC

Les peces del trencaclosques han acabat encaixant i Marc Muniesa és nou jugador del Girona. El central de Lloret de Mar feia tres dies estava per terres gironines després d'arribar a un acord per incorporar-se a l'equip de Montilivi, amb qui fins i tot ja havia passat la revisió mèdica, però faltava el vist-plau de l'Stoke City que no volia donar llum verda a la cessió de Muniesa fins a assegurar-se l'arriba d'un substitut.

La setmana passada els anglesos havien aconseguit la cessió d'un defensa, Kurt Zouma del Chelsea, però el seu tècnic, Mark Hugues, encara en volia un altre: Bruno Martins-Indi (Porto). Una operació que s'ha acabat concretant aquest mateix matí permetent així l'arribada de Muniesa a Girona on competirà amb Juanpe per un lloc com a central esquerrà en l'habitual dibuix de Pablo Machín.

Format al futbol base del Barça arribant a debutar amb el primer equip de la mà de Pep Guardiola, Marc Muniesa ha jugat els últims quatre temporades a la Premier League amb l'Stoke City, però mai ha acabat de ser titular indiscutible jugant una seixantena de partits en total.

Prem per veure més contingut per a tu