Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou Consell Assessor del Girona fa la reunió fundacional

Delfí Geli ha presidit la trobada al PGA Golf de Caldes abans del partit contra el Reial Madrid

El nou Consell Assessor del Girona fa la reunió fundacional

El nou Consell Assessor del Girona FC ha celebrat avui a les instal·lacions del PGA Golf de Caldes de Malavella la reunió fundacional. El Consell, dirigit pel president Delfí Geli, està format inicialment per nou persones i tindrà caràcter consultiu. El seu objectiu, assessorar al club per reforçar i incrementar les sinergies entre el Girona FC i els socis, els aficionats, la ciutat i la província.

Els membres del Consell Assessor, que han estat triats pel seu prestigi professional, coneixements del sector o vinculació amb l'entitat són: Joaquim Nadal, exalcalde Girona i ex-Conseller de la Generalitat; Jordi Bosch, periodista i president d'Endemol Espanya; Jaume Roures, fundador de Mediapro; Joan Roca, xef i propietari del restaurant "El Celler de Can Roca"; Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera; Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor; Jordi Triola, president de la Fundació Girona FC; Albert Serra, enginyer i ex futbolista del Girona FC i Lluís Serras, economista i president de la Penya Pablo Machine.

Els integrants del Consell Assessor assistiran aquesta tarda a la llotja de Montilivi des d'on seguiran en directe el partit davant el Real Madrid.

Prem per veure més contingut per a tu