Segueix-nos a les xarxes socials:

Januzaj amplia la llista de baixes de la Reial Societat

El belga es va lesionar al turmell dret; els bascos tampoc tindran Theo, ni Illarramendi ni Willian José

La Reial Societat arribarà dilluns a l'estadi en un bon moment, mirant a Europa i sense haver perdut encara cap partit aquest 2019. Però ho farà, també, afeblida per les baixes. Imanol Alguacil va veure ahir com se li lesionava, per acabar-ho d'adobar, Adnan Januzaj, que amb un problema al turmell dret, i a l'espera que les proves a què ha estat sotmès confirmin l'abast definitiu, serà baixa a Girona.

Diversos mitjans van apuntar ahir a primera hora de la tarda que la lesió de Januzaj era greu i que podria dir adeu a la temporada. Tot seguit, des del club ho van negar. El talentós futbolista belga es va fer mal ahir en l'entrenament del seu equip, i si bé està completament descartada l'existència d'un trencament, com a mínim serà baixa per al proper partit.

El jugador es va sotmetre a diferents proves mèdiques com radiografies i ressonàncies magnètiques. Ara tant ell com la Reial Societat estan a l'espera del diagnòstic definitiu.

La de Januzaj, que la temporada passada va brillar a Montilivi, en un duel que va acabar amb empat a un (gols de Willian José i Stuani), no és l'única baixa de renom que tindrà l'equip basc. Asier Illarramendi està també lesionat i tampoc vindrà a Girona; i a tot plegat s'hi ha d'afegir que Theo Hernández i Willian José van veure la cinquena groga el cap de setmana passat contra el Leganés i hauran de descansar per acumulació d'amonestacions. L'únic consol per a Alguacil és que recupera Elustondo i Zaldúa, fins ara tocats.

Per altra banda ahir David Zurutuza va reconèixer que el duel contra el Girona els era «especial» per retrobar-se amb el seu exentrenador, Eusebio Sacristán: «Crec que tots tenim una estima cap a Eusebio perquè va fer moltes coses i ens va aportar molt en el temps que va estar aquí», va subratllar al final de l'entrenament que va fer la Reial Societat per preparar el partit.

Prem per veure més contingut per a tu