Segueix-nos a les xarxes socials:

CS7

Per fi aquesta setmana ha arribat la notícia de l'estiu, la continuïtat de Cristhian Stuani. Em diuen que l'uruguaià, però sobretot la senyora de l'uruguaià, han fet prevaldre la tranquil·litat i qualitat de vida de Girona a altres ofertes molt millors econòmicament parlant, cosa que no vol dir que a Montilivi no se'ls hagin gastat per acabar de comprar-li les ganes, si més no per compensar que ara jugui a Segona Divisió. Tots sabem de la importància de seguir comptant amb el davanter centre dels dos darrers anys, però sabem realment la vàlua d'haver-lo retingut?

Un parell o tres d'aspectes fàcils de comprovar ens poden donar la pista de tot plegat. Uruguai va ser, conjuntament amb França, Brasil, Bèlgica, Rússia, Croàcia, Anglaterra i Suècia, un dels vuit equips que van arribar a quarts de final del darrer Mundial de Rússia, ara ha fet un any. Saben dir algun jugador d'alguna d'aquestes seleccions que ara vulgui jugar a Segona Divisió? Stuani va ser la temporada passada un dels cinc màxims golejadors de la Lliga espanyola. Top 5 on compartia mèrits amb Messi, Luis Suárez, Benzema i Iago Aspas. Saben quants jugadors han estat, no ja en el top 5, sinó en el top 10 de golejadors i a l'any següent han jugat a Segona? I per acabar, saben quants davanters han fet 40 gols en dos anys a Primera i han preferit fer un pas enrere que quedar-se a la màxima categoria amb un altre projecte?

Doncs aquest que ha fet tot això és CS7. Ja era un ídol per a la parròquia gironina i tot apunta que a partir d'ara també es convertirà en el peu i la veu que guiarà tothom a Montilivi. Amb el peu seguint fent gols i amb la veu marcant les pautes com a capità, amb l'ascendència que ja tenia i que ara ha pujat al més alt nivell. I poca broma, el ventall de figures que Quique áarcel li ha buscat per completar-lo. Borja García, Samu Sáiz, Àlex Gallar i Jozabed. Tranquil·litat per a Stuani i mals de cap per a Juan Carlos Unzué. Com diria el tòpic, benvingut problema.

Prem per veure més contingut per a tu