Segueix-nos a les xarxes socials:

impopular però necessari

orja García venia d'una lesió, havia vist una targeta groga, havia fet un gran desgast físic però malgrat això en ser substituït dijous passat contra el Dépor a deu minuts del final, el tècnic Juan Carlos Unzué no es va estalviar una sonora xiulada de l'estadi de Montilivi. Ahir veient la primera mitja hora, els que no ho havien entès dijous van poder veure clar per què era necessari el relleu del migcampista madrileny quatre dies abans.

Així ho va explicar també Unzué a la sala de premsa, defensant la seva determinació a l'hora d'haver produït un canvi del tot impopular. No seré jo qui defensi el tècnic però amb aquesta acció va demostrar autoritat i convenciment en la feina que fa al davant de la plantilla. Unzué sabia de la dificultat física que podia tenir Borja Garía tres dies després si no li estalviava els deu últims minuts de partit per molt que hagués estat el millor contra els gallecs.

De fet, si mirem el partit d'ahir els gironins van ser molt superiors al seu rival sobretot a la primera mitja hora de joc, que curiosament coincideix en minuts d'alt voltatge en l'aportació de l'esmentat Borja García. Desaparegut el madrileny, va baixar el ritme de tot l'equip que, això sí, va trobar la contundència necessària de cara a porteria per tombar un rival que va ser clarament inferior.

Dues actuacions, les d'aquests dos últims partis sque deixen l'evidència de la millora que està tenint l'equip d'Unzué, després d'un període necessari per a acoblar més d'una dotzena de fitxatges arribats aquest estiu. No serà tot planer però fa tota la sensació que aquest Girona és capaç d'agafar una línia regular i que amb el pas endavant en àmbit ofensiu i d'agressivitat demanat i explicat pel mateix Unzué, si l'equip és capaç de no encaixar es convertirà en un rival molt temible.

En un altre àmbit de cara al futur immediat, Stuani continua pendent del judici de València. Avui se sabrà si ha de comparèixer dijous, que seria assegurar la seva participació per al partit de dissabte contra l'Elx a Montilivi. Creuem els dits.

Prem per veure més contingut per a tu