Segueix-nos a les xarxes socials:

Castro impulsa el Girona juvenil

El Girona juvenil deixa enrere les males sensacions de l'inici de la competició amb la segona victòria consecutiva davant del cuer Lleida (0-2). Després de golejar el Villa-Carlos l'última jornada, els nanos d'Àlex han tornat a aprofitar-se del delicat moment que passen els equips de la zona de perill per guanyar els lleidatans amb un doblet de Castro en un partit ple de polèmica.

El conjunt local va veure fins a quatre expulsions entre jugadors i l'entrenador Miquel Massana. Des del minut 70, els blanc-i-vermells van jugar amb clara superioritat davant dels vuit jugadors del Lleida. Va ser a partir d'aleshores quan van arribar els gols. Castro, que va entrar per Turmo al minut 57, va superar el porter Lluc a l'últim tram del partit. D'aquesta manera, els gironins sumen 15 punts a la classificació.