Segueix-nos a les xarxes socials:

El Girona rep una bona plantofada al camp del Lugo (3-0)

L'absurda expulsió d'Antonio Luna abans del descans és l'ínici d'un cúmul de despropòsits del conjunt de Francisco

El Girona ha perdut bona part del crèdit que havia guanyat després de les dues últimes victòries amb una desfeta dolorosa a l'Anxo Carro. L'absurda expulsió d'Antonio Luna, que ha vist la vermella just abans del descans per una entrada del tot innecessària, ha decantat la balança a favor del conjunt local. Un Lugo que ha aprofitat els regals en defensa d'un equip, el de Francisco, que ha ofert signes preocupants i s'ha mostrat esteril en atac.

Sense xuts i ni tan sols arribades, la primera meitat només ha deixat una acció tant interessant com trascendetal. A tocar del descans i en llançament de banda prop de la porteria local, Yoel Bárcenas s'ha fet un embolic i ha originat un contracop. L'ha dirigit Gerard Valentín. Sol contra el món. Amb metres per davant i gairebé companys, no semblava massa perillós però no ho ha entès així Antonio Luna. Al lateral se li han creuat els cables. Entrada al peu de suport, violenta a simple vista. Suficient per rebre l'expulsió. Una vermella innecessària, com la de Franquesa al Molinón, a la primera jornada.

Fins aquell moment, duel avorrit, travat. Un xut del propi Luna als núvols i un cacau de Gumbau a les mans de Cantero, les úniques aproximacions del Girona, que ha presentat alguns canvis a l'onze. El més significatiu, l'entrada del jove Ibra Kebe d'inici, per actuar com a pivot. Tampoc és que el Lugo fes res de l'altre món. Un xut enverinat de Valentín que Calavera ha enviat a córner ha sigut l'únic argument ofensiu d'un equip que semblava que donava per bo el 0-0, perquè perdia temps sempre que podia, i al que li ha vingut de meravella l'absurda expulsió.

Obligat per les circumstàncies, Francisco ha mogut fitxa al descans. Ha decidit fer entrar Santi Bueno i situar Ramalho a l'esquerra, en comptes de posar-hi Franquesa, més habituat a ocupar aquesta posició. Ha patit la inferioritat numèrica el Girona, que s'ha vist atropellat i ha ofert un munt de carències, sobretot en defensa. Juan Carlos s'ha multiplicat per mantenir en vida el seu equip. Primer, volant davant la fuetada de Christian Herrera i després, posant els punys en un parell de serveis de la cantonada i també en una centrada del Puma Rodríguez. Fins i tot ha salvat un gol cantat, en un cop decap de Venancio. Però en aquesta mateixa acció, ningú ha sigut capaç de rebutjar la pilota i Xavi Torres, atent, ha caçat la pilota per enviar-la al fons de la porteria i fer el primer.

Sylla ha entrat per Bustos. Un intent de reacció que ha esmicolat Hugo Rama i el desencert, aquest cop sí, del porter Juan Carlos. En una aventura a la desesperada de Jonás Ramalho, que ha perdut totalment la posició, el de Barakaldo ha perdut la pilota a camp contrari i ha originat una ràpida transició. Hugo Rama ha rebut la pilota a l'àrea, amb poc angle, però tot i això ha decidit xutar al primer pal. Juan Carlos ha vist com la pilota li passava per sota les cames. Era el 2-0.

El setge no s'ha acabat aquí. El Lugo ha decidit fer més gran la ferida i ha decidit atacar i atacar. L'entrada de Pablo Moreno i Cristóforo no ha servit per a res i els locals han enviat una pilota al pal, a peus del Puma Rodríguez, abans que Hugo Rama fes el que volgués dins l'àrea per cedir l'esfèrica a Chris Ramos, que ha situat el tercer per tancar així la golejada.

LUGO 3 - 0 GIRONA

LUGO: Cantero, Campabadal (Borja Domínguez, min. 81), Canella, Allende, Venancio, Pita (Seoane, min. 81), Xavi Torres (Juampe, min. 62), Valentín (Hugo Rama, min. 49), Carrillo (Ramos, min. 63), Puma Rodríguez i Christian Herrera

GIRONA: Juan Carlos, Calavera, Ramalho, Bernardo, Luna, Ibra Kebe (Valery, min. 78), Gumbau, Monchu (Cristóforo, min. 68), Bárcenas (Santi Bueno, min. 46), Samu Sáiz (Pavblo Moreno, min. 68) i Bustos (Sylla, min. 58)

GOLS: 1-0, Xavi Torres (min. 57); 2-0, Hugo Rama (min. 67); 3-0, Ramos (min. 75)

ÀRBITRE: Galech Apezteguia (comitè navarrès). Ha amonestat Pita, Xavi Torres, Christian Herrera, Puma Rodríguez, Juampe (Lugo); Samu Sáiz (Girona). Ha expulsat Antonio Luna (44')

VAR: Sánchez López (comitè murcià).

ESTADI: Anxo Carro, sense públic.

Prem per veure més contingut per a tu