Segueix-nos a les xarxes socials:

Alçats

Igualment com la sumada cinc dies abans davant del Mirandés, la victòria d´ahir al Carlos Belmonte no passarà a la història pel seu futbol, però sí que entre una i l´altra el Girona FC haurà aconseguit una cosa important, alçar-se en el pitjor moment.

No cal oblidar que l´equip de Francisco havia sumat un sol triomf en set partits durant el mes de novembre, tram de calendari on s´havien assolit només sis de vint-i-un punts possibles. I ha estat després d´això que aprofitant algunes recuperacions de jugadors que portaven temps de baixa han arribat els dos triomfs d´aquesta darrera setmana.

Amb tot, com diria el tècnic, el millor és que ja se sumen vint-i-quatre punts, abans de posar-se al dia del calendari, cosa que passarà dijous amb la visita del Logronyès a l´estadi. Si en aquest pròxim partit se sumés el tercer triomf seguit, els de Montilivi ja tindrien els mateixos punts que l´equip que marca la promoció d´ascens. I això seria un premi majúscul, tal com han anat les coses fins ara.

I d´ahir, malgrat haver-hi força coses per millorar, caldria no obviar el que va significar l´entrada de Stuani a mitja hora del final, ja que amb l´uruguaià al camp es va desencadenar tot.

Tampoc caldria passar per alt que Pablo Moreno es va estrenar com a golejador en el futbol professional, però sobretot que va engrandir la nòmina de golejadors de la plantilla. I parlant d´un altre jove, compte amb el nivell de joc i confiança que està agafant Santi Bueno.

El central uruguaià, aprofitant les circumstàncies que han tingut els seus companys de posició, ha disposat de sis partits seguits com a titular i a tots i cadascun d´ells se l´ha vist millorar respecte a l´anterior. Una mostra clara és que en els tres últims Ramalho ha d´esperar a la banqueta la seva oportunitat.

De fet, Bueno haurà d´estar sempre agraït als problemes que ha travessat darrerament l´equip, per poder jugar amb continuïtat, que és el que molts joves talentosos no han pogut fer mai per demostrar les seves qualitats. Hi ha central.

Prem per veure més contingut per a tu