Segueix-nos a les xarxes socials:

Robatoris

Dos detinguts per atracar farmàcies a Salt i Aiguaviva

Tres encaputxats trenquen, de nit, els vidres de l'oficia d'atenció al ciutadà de Girona, amb un mall

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dues persones per haver robat en diverses farmàcies. La detenció s'hauria produït ahir mateix a Aiguaviva, on els individus haurien assaltat un establiment. Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola i residien a Santa Coloma de Farners

Tot apunta que almenys un dels detinguts hauria participat en el robatori a la farmàcia Peya de Salt el 18 d'abril. Aquell dia, un individu amb unes tisores va entrar a la farmàcia situat al passeig Folch i Torres i va amenaçar la dependenta per tal que li donés tota la recaptació.

D'altra banda, durant la nit de dilluns a dimarts, tres individus amagats darrere una caputxa van trencar els vidres blindats de l'oficina d'atenció al ciutadà de Girona, situada als baixos de l'ajuntament. Els individus haurien provocat els cops amb un mall. Tots els vidres exteriors de l'oficina, excepte un van acabar esquerdats. L'Ajuntament té previst canviar-los durant el dia d'avui, ja que s'han hagut d'encarregar expressament. La policia està investigant l'atac ja que també va aparèixer una pintada que feia al·lusió a una noia que va aparèixer morta en una presó de Barcelona fa pocs dies.

Prem per veure més contingut per a tu