Segueix-nos a les xarxes socials:

El 85% de les reserves per menjar al Vol són de Girona i el seu entorn

Els responsables diuen que la dada demostra la "bona acollida" de l'estructura entre els gironins

El 85% de les reserves per menjar al Vol són de Girona i el seu entornmarc martí

El Vol gastronòmic ja ha superat els primers dies d'estar penjant del riu Onyar. En una primera valoració, els responsables es mostren satisfets per les primeres dades de reserves i perquè consideren que els gironins han vist amb bons ulls aquesta proposta. A partir d'ara, l'objectiu és començar a atraure gent de fora de la demarcació.

El gerent de l'espai gastronòmic, Enric Sucarrats, ha explicat que el 85% de les reserves de les primeres setmanes són de persones residents a Girona i en poblacions de l'entorn. Al parer de Sucarrats, això demostra "la bona acollida" d'aquest projecte sutat entre el carrer Santa Clara i el Pont de Pedra.

A partir d'ara, segons ha manifestat Sucarrats, se centraran en atraure públic de fora de les comarques gironines. De fet, ja han arribat reserves d'Alacant i de Madrid, així com de diferents poblacions barcelonines. També han tingut reverses de ciutadans del Canadà i d'Austràlia. el gerent del Vol confia que les diferents campanyes que s'estan fent per fer arribar la iniciativa gastronòmica a fora de Girona donin els seus fruits. Fa poc es va convidar diferents bloggers estrangers i experts en turisme gastronòmic de prestigi que haurien de difondre el que hi van poder viure, veure i menjar.

Segons dades del mateix espai gastronòmic, les demandes per poder fer un àpat al Vol "ha superat les expectatives inicials" i ja hi ha més de 1.100 places reservades. El responsables, a més, han detectat que hi ha gent interessada en poder menjar a l'estructura penjant que no intenta fer la reserva perquè creu que ja està tot ocupat. Per donar cabuda a tothom i que el ritme de reserves no decreixi, el Vol acaba d'ampliar el període en el qual es poden demanar reserves. En total, s'ofereixen unes 1.500 noves places per dinar i per sopar durant els mesos de setembre, octubre i novembre, perquè l'agost ja estava bastant ple. Es poden fer a la web del Vol (www.volgastronomic.com), on es poden consultar els dies disponibles i quin cuiner hi haurà.

Aquesta setmana, el Vol ha ofert els primers set àpats gastronòmics amb els cuiners Toni Vallory, Jaume Vila i Ferran Vila de la Banyeta, Gerard Mosoll de sa Clova i Adrià Pastell del Savoy. En total ja hi han passat unes 120 persones.

Prem per veure més contingut per a tu