Segueix-nos a les xarxes socials:

El fiscal imputa homicidi i profanació de cadàver a l'esquarterador d'una dona

L'acusació particular ho eleva a assassinat i acusa el company de pis de desfer-se de les bosses on hi havia el cos

El fiscal imputa homicidi i profanació de cadàver a Dave Verbist, el jove belga de 34 anys que va matar i esquarterar una dona a Girona. El crim va tenir lloc en un pis del carrer pare Coll l'octubre del 2013. Segons el fiscal, Verbist va asfixiar la víctima "enrotllant-li un cable al coll", la va esquarterar i en va repartir el cos en bosses d'escombraries, ajudat pel seu company de pis. Per això, el fiscal també acusa l'altre inquilí del domicili d'un delicte d'encobriment. L'acusació particular, però, eleva els fets a assassinat i en fa coautors els dos imputats, perquè diu que els dos homes es van posar d'acord per matar la dona i desfer-se'n.

Dave Verbist va confessar espontàniament haver mort la dona de Girona, després que l'estiu de ?l'any passat la policia el detingués a Madrid per un altre crim (matar i cremar una jove danesa de 27 anys). A més, el jove també va declarar-se autor de nombroses agressions sexuals a Bèlgica i a Espanya..

El Jutjat d'instrucció número 1 de Girona va acollir ahir la vista d'imputació pel crim comès a Girona. El fiscal del cas, Enrique Barata, imputa a Verbist un delicte d'homicidi i un altre de profanació de cadàver. Segons el seu relat, la matinada del 24 d'octubre del 2013, Dave Verbist i el seu company de pis van entrar al seu domicili amb la víctima. Verbist i la dona van mantenir relacions sexuals i la va asfixiar.

L'endemà va confessar el crim al seu company de pis. Aquest però, sosté el fiscal, en comptes d'alertar la policia va decidir ajudar el belga "a desfer-se del cos". El belga va esquarterar el cadàver a la banyera, va embolicar els trossos amb paper de diari i els va posar dins de bosses d'escombraries. Part del cos el va llençar en un contenidor i altres parts en zones boscoses de Sant Gregori, Fornells i Sant Julià.

Prem per veure més contingut per a tu