Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Espai Gironès activa una campanya per incentivar el voluntariat

Impulsa seixanta activitats amb 18 entitats i ONG perquè els interessats hi destinin el seu temps

L'Espai Gironès activa una campanya per incentivar el voluntariat

L'Espai Gironès impulsa una campanya per incentivar el voluntariat en col·laboració amb divuit entitats i ONG. L'objectiu de la campanya batejada com «L'Espai del Temps. Aquest Nadal dóna temps als que més ho necessitin» és que el màxim de persones que ho desitgin «donin» minuts a accions d'aquestes entitats amb la seixantenta d'activitats que aquestes proposen. Hi ha des de reforestar boscos o passejar animals d'una protectora fins a passar estones amb gent gran d'una residència. Els interessats es poden inscriure al centre comercial de Salt, en un espai habilitat a la planta baixa. Es demana un tremps mínim de seixanta minuts de «donació».

Les entitats que hi col·laboren són: Les Vetes i Nostra Llar de Salt; Mas Moner de Llagostera; el Centre Geriàtric Maria Gay de Girona; el Casal dels Infants de Salt; el Centre Educatiu de Montilivi de Girona; la Plataforma Educativa de Salt; la Fundació Catalunya La Pedrera; Càritas Girona; la Fundació Privada Banc dels Aliments ; Terra Viva d´Olot; APAPE del Pla de l'Estany; APNAE; Fundació Mona de Riudellots de la Selva; l'Associació de Naturalistes de Girona; i l'Associació la Sorellona. També hi col·labora l'Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

Com cada any, l'acció soldària de Nadal de l'Espai Gironès té padrins d'excepció. Enguany són: La productora i directora de cinema Issona Passola, el cantant i model Roger Berruezo, l'humorista Pep Plaza i la cantant Elena Gadel. Tots demanen destinar el nostre temps a ajudar els altres.

Prem per veure més contingut per a tu