Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia de Salt disposarà de tres lectors de microxips per identificar els gossos

La Policia de Salt disposarà de tres lectors de microxips per identificar els gossosmarc martí

El Col·legi de Veterinaris de Girona i el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya van lliurar ahir a la Policia Local de Salt tres lectors de microxips, que permetran als agents identificar els propietaris dels gossos perduts o abandonats i saber si algun animal incompleix la normativa i no ha estat microxipat.

L'Ajuntament i el Consell de Col·legis Veterinaris , signaran un conveni pel qual la policia podra disposar de les dades de l'Arxiu Identificatiu d'Animals de Companyia. Així, es facilitarà la identificació del propietari i el retorn de l'animal, en els casos d'animals perduts, robats o extraviats. També servirà per prevenir abandonaments i millorar l'actualització del cens d'animals. La utilització d'aquests nous lectors serà un suport fonamental per controlar el compliment de la nova ordenança de la protecció i tinença responsable dels animals que està a punt de ser aprovada definitivament.

D'altra banda, l'Ajuntament i els veterinaris estan treballant també en una campanya escolar per sensibilitzar els infants de la necessitat de tenir una actitud responsable.

Prem per veure més contingut per a tu