Segueix-nos a les xarxes socials:

Entrena amb els Special Trainers de la Cursa de la Dona

Les sessions tenen lloc cada dimecres al Pavelló de Fontajau de Girona

Primers entrenaments de la cinquena Cursa de la Dona

14

Cada dimecres més de 200 dones es reuneixen al Pavelló de Fontajau de Girona per preparar-se per la gran cita esportiva de la ciutat: la Cursa de la Dona, la qual tindrà lloc el proper 7 d'octubre. Sota la direcció de Special trainers, els Entrenaments Mediolanum són gratuïts i estan oberts a tothom.

Les sessions, que s'allargaran fins al 3 d'octubre, tenen lloc cada dimecres a les 19:30h per a caminadores i a les 19:45h per a cami-corre i corredores. Per assistir-hi només cal apuntar-se a través de la pàgina web de la Cursa de la Dona.

En els entrenaments hi ha lloc per aquelles dones que volen iniciar-se en el món del running i les que inclús no fan esport. Gràcies als Entrenaments Mediolanum, aquestes participants poden preparar-se pel gran dia realitzant caminades controlades a un ritme alt a través dels trainers de la Cursa de la Dona.

També hi ha sessions d'entrenament per aquelles dones que estan una mica més en forma. La proposta per a elles és realitzar combinacions de caminar i córrer per preparar-se pel gran dia. I si una ja està en forma i el que vol és millor, l'entrenament ideal és aquell centrat en tècniques de preparació i en millorar el ritme per quilòmetre a través dels consells dels runners més experimentats.

Organitzada per Esports Parra amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Cursa de la Dona tornarà a pintar de rosa els carrers de Girona el pròxim 7 d'octubre. El recorregut consta de 5 quilòmetres i comença i acaba a la Devesa, passant per diferents carrers de la ciutat gironina. Es tracta d'una Cursa solidària amb el programa GUAPES I VALENTES de la Fundació Oncolliga Girona i amb l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Doctor Josep Trueta.

Les inscripcions per a la cursa es poden fer online abans del 3 d'octubre o de forma presencial a la botiga Esports Parra de Girona (carrer Migida, 1), fins el 20 de setembre.

Prem per veure més contingut per a tu