Segueix-nos a les xarxes socials:

Xarxa d'itineraris segurs per a infants a Salt per anar i tornar de l'escola

Salt està portant a terme una xarxa d'itineraris segurs per a infants entre els seus domicilis i l'escola. El projecte planteja fer tres itineraris que creuin el municipi d'oest a est en tres alçades diferents, per poder arribar a totes les escoles d'una manera segura. El primer tram que uneix el barri vell amb la zona escolar pel passeig Marquès de camps ja està en funcionament .

El programa vol contribuir a l'autonomia dels infants que inicien aquests trajectes tot sols, de manera que prenguin consciència de l'entorn per desplaçar-se amb seguretat i al mateix temps treballant un sentiment de comunitat. A l'hora de dissenyar els itineraris, des del programa «Juguem segurs a Salt» s'han estudiat els camins naturals que feien els infants i s'ha comprovat que estiguin correctament senyalitzats i disposin dels passos de vianants i els semàfors que garanteixin la seguretat dels escolars.

Estan indicats amb pintura al terra i en el seu recorregut s'ha implicat comerciants que poden donar refugi als escolars en cas de necessitat. Per tirar endavant el projecte s'ha implicat tota la comunitat educativa.

Prem per veure més contingut per a tu