Essència d'anxoves o tes fermentats, entre les novetats del Fòrum Gastronòmic
El certamen lliura els Premis InnoFòrum per reconèixer les millors innovacions culinàries en la categoria de producte, gust i packaging
El Fòrum Gastronòmic de Girona, que es farà fins aquest dimarts, és un gran aparador per presentar les novetats del sector i els productes més innovadors. Enguany, han destacat productes com una salsa d'essència d'anxoves (Escata), una gamma de tes fermentats (Vitae Kombucha) basant-se en la recepta tradicional xinesa i feta amb aigua volcànica i un sofregit de ceba (Quim Matas) elaborat durant hores per cuinar plats com arrossos.
Aquests productes són alguns dels divuit que han concursat als Premis InnoFòrum. El lliurament es va fer ahir diumenge. En la categoria de producte, es va lliurar amb forma d'ex aequo a l'Escata de Gastro Ventures i una sobrassada de Can Company amb formatge blau. En la categoria de Sabor més original, el premiat va ser Vinya Hop de Cervesa Marina. La categoria de packaging va quedar desert.
Temes
Més a Girona - Gironès
-
El nou restaurant dels germans Roca a Sant Julià de Ramis ja té data d'obertura
-
Uns 900 infants participaran en la 16a edició de la Fira de la Ciència de Girona
-
La IV edició del Giroinfant supera els 34.000 euros
-
La Policia Municipal de Girona posa 707 multes per actuacions que dificulten l’accessibilitat a la via pública en menys de 15 dies