Segueix-nos a les xarxes socials:

Salt impulsa el "Broll", un nou cicle de música emergent

Es faran quatre concerts cada divendres al vespre fins el 15 d'octubre

Salt impulsa el "Broll", un nou cicle de música emergentAjuntament de Salt

Tot a punt perquè aquest divendres 24 de setembre es posi en marxa la primera edició de Broll, el cicle de concerts de música emergent a Salt que neix amb l’objectiu d’oferir una programació de qualitat i proximitat en un espai urbà del municipi que, aquest any, serà el pati de Mas Llorenç. Impulsat conjuntament per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Salt i l’Escola Tècnica de l’Espectacle de la Casa de la Música de Salt (ETECAM) inclou quatre actuacions que se celebraran, cada divendres a les 20.00 hores, del 24 de setembre al 15 d’octubre.

Des de l’organització, i adaptant-se a les noves fórmules a les quals ha obligat la pandèmia, s’aposta per un format de concerts en espais públics, amb aforaments reduïts i control d’accessos. Les actuacions són gratuïtes amb reserva prèvia.

Quatre concerts

Les actuacions són les següents: Genni & Aleks Locksmith (24 de setembre), Abril Gabriele (1 d’octubre), Tona Gafarot (8 d’octubre) i Alaire (15 d’octubre)

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que “un espai com el pati del Mas Llorenç ens permetrà una proximitat i un contacte entre públic i artista que creiem més necessària que mai”. També s’ha de destacar que les artistes que hi participaran seran, enguany, tot dones i amb una connexió amb Salt i la seva àrea urbana. “Us convidem a apropar-vos al Broll perquè podreu gaudir de propostes de qualitat, a partir del talent que hi ha a casa nostra, i a través de propostes estilístiques tan diferents com rumba, soul, flamenc o rhythm and blues”.

Aposta per la formació

Un dels pilars sobre els quals neix Broll és el de la formació, ja que estudiants dels graus de la branca d’imatge i so de l’ETEcam formaran part de l’equip tècnic i de producció del cicle, al costat de tècnics professionals.

El director de l’ETECAM, Jordi Planagumà, considera que el nou cicle musical és una oportunitat “per sumar i crear sinergies després de mesos de dificultats i incerteses. Al Broll podrem gaudir de noves veus, un exemple del talent de casa nostra, al mateix temps que estudiants d’Imatge i So fan les pràctiques en un cicle de música real”.

Amb vista a properes edicions, sense les limitacions actuals per la Covid, està previst que el cicle creixi i es pugui repartir en entorns diferents de Salt per tal que pugui arribar als barris de la ciutat.

Prem per veure més contingut per a tu