Segueix-nos a les xarxes socials:

ESPECIAL FIRES DE SANT NARCÍS

Les Fires tindran la primera cursa adaptada d’infants i joves

Serà el pròxim 7 de novembre al Parc Central amb dos recorreguts

Per primer cop a la seva història el programa de les Fires de Sant Narcís inclou la primera cursa adaptada d’infants i joves. L’escenari serà el Parc Central i es disputarà el 7 de novembre a partir de 2/4 d’11 del matí. Un esdeveniment històric i tot un exemple.

Multicapacitats amb la complicitat del GEiEGi del Club Atletisme Girona es van proposar fa uns temps organitzar la 1a Cursa Adaptada d’Infants i Joves a Girona 2021. Doncs ar aja és una realitat i es podrà celebrar fins i tot dins de la programació oficial de les Fires. Tota una fita que si funciona de ben segur que li voldrà continuïtat. Des de l’inici a 2/4 d’11 fins a les 12 del migdia es farfan els recorreguts que estaran compresos entre els 20 i els 100 metres segons han anunciat els organitzadors.

Des de Multicapacitats s’anima a «col·laborar, a difondre i a convidar a participar, a tots aquells infants i joves que conegueu i en tinguin ganes». Fa unes setmanes va tenir lloc també la primera Cursa infantil adaptada a la ciutat de Barcelona en la que hi van participar molts nens i nenes amb discapacitat. Nens i nenes que sovint queden al marge d’aquestes jornades. Per tant, és una bona notícia que ara també aquesta iniciativa s’hagi inclòs en el programa de Fires de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu