Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen un home a Cassà per tenir una metralladora de la Segona Guerra Mundial amagada a casa

Els Mossos la van trobar després d'intervenir en una discussió entre l'arrestat i un altre home

Detingut a Cassà per tenir una metralladora de la Segona Guerra Mundial amagada a casaMossos d'Esquadra

4

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 27 de gener a Cassà de la Selva, un home de 59 anys, com a presumpte autor d'un delicte de tinença d'armes i explosius. La tarda del dijous 27 de gener agents del cos van rebre l'alerta d'adreçar-se fins a una casa situada a la Rambla Onze de Setembre de Cassà de la Selva, ja que s'havia produït una discussió entre dos homes. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, i després d'intervenir en aquesta disputa, van saber que el propietari de la casa podria tenir amagada una arma de guerra, una metralladora. Tot i que el propietari negava la tinença de cap arma, els agents, juntament amb efectius de la Policia Local de Cassà de la Selva, van entrar a la casa amb l'objectiu de buscar aquesta metralladora.

Els mossos van trobar l'arma, una metralladora d'infanteria 'MG' antiga, però que podria funcionar, i el seu trípode, oculta dins el garatge de la casa. La metralladora que van localitzar, feta servir segons diferents models, aproximadament entre els anys 1930 i 1945, per tan dins el període de la Guerra Civil Espanyola i la Segona Guerra Mundial, estava oculta en una bodega soterrada pels fonaments de la casa. L'arma estava embolicada amb una manta sota un safareig de ciment juntament amb el trípode, aquest embolcallat amb un llençol.

El detingut compta amb una desena d'antecedents per diversos fets delictius que inclouen robatori amb violència, amenaces i conducció sota els efectes de l'alcohol. A més, és la segona vegada que és detingut per tinença d'armes i explosius. El detingut passarà aviat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu