El número 92052 ha resultat afortunat amb un dels vuit cinquens premis de la Loteria de Nadal 2021. Està dotat amb 60.000 euros a la sèrie i 6.000 euros al dècim.

Una de les sèries premiades ha caigut a la localitat ripollesa de Camprodon. Es tracta de l'administració de loteria número 1, situada al número 57 del carrer València.

El responsable de l'administració de Camprodon, Ramon Bosch, s'ha mostrat expectant amb la jornada: "Tant de bo pugui repartir més premis". Bosch ha explicat que ha venut més premis des que està al capdavant d'aquesta administració fa 10 anys, com un quart premi de la Loteria de Nadal i 1,7 milions d'euros del sorteig de 'La Primitiva', entre altres.

El premi més matiner d'aquest sorteig ha estat molt repartit i ha tocat a administracions de Barakaldo (Biscaia), Daimiel (Ciudad Real), Benidorm (Alacant), Madrid, Algesires (Cadis), Jaén, San Pedro del Pinatar (Múrcia), Manises (València), Granadilla de Abona (Santa Cruz de Tenerife), Cadis, Granada, O Porriño (Pontevedra), Canet d'en Berenguer (València).

El número va ser cantat a les 9.23 hores en el cinquè filferro de la primera taula.