Segueix-nos a les xarxes socials:

Campanya per col·laborar en l'estirilització d'animals

Protectors dels animals del Gironès ha engegat una campanya per recaptar fons per esterilitzar els animals que arriben al refugi

Campanya per col·laborar en l'estirilització d'animals

Protectors dels animals del Gironès, associació creada al 2004 per a acollir gossos i gats abandonats, ha impulsat una campanya per esterilitzar els animals que arriben als nostres refugis. L'objectiu és «evitar l'abandonament i la superpoblació mentre no hi hagi una major consciència en aquest sentit en la nostra societat».

La protectora, que té com a prioritat el foment de l'adopció i la millora de la qualitat de vida dels animals abandonats, tramita aquesta inicativa per a estirilitzar animals a través de la plataforma Teaming. De moment, més de 150 persones s'han sumat a la campanya.

Si estàs considerant l'adopció d'un animal de companyia, a la pàgina de Facebook de Protectors dels animals del Gironès trobaràs quins animals estan disponibles i els membres de l'associació t'aconselleran sobr la millor opció segons el teu estil de vida.

Tots els animals en adopció estan al dia en vacunes, xip i cartilla sanitària. A més, la protectora fa visites de seguiment durant el període d'adaptació de l'animal a la seva nova situació.

Si no pots adoptar un animal, però vols col·laborar amb la protectora, pots fer-ho donant material, essent voluntari de l'associació o acollint temporalment algun animal.

Prem per veure més contingut per a tu