Segueix-nos a les xarxes socials:

Renault Twingo: Urbanita amb estil

La firma del rombe presenta la nova generació del seu popular model compacte del que ha vengut 100.000 unitats

El mercat dels petits automòbils urbans, el Twingo sempre ha tingut un paper protagonista. El petit Renault va revolucionar aquest segment l´any 1993, quan va aparèixer fent tota una ostentació de disseny i originalitat. El Twingo va ser pioner en el seu moment a oferir als clients un concepte de cotxe divertit i innovador que ha captivat diferents generacions de clients. Una prova en són les 100.000 unitats comercialitzades a Espanya des del seu llançament, ara fa gairebé 20 anys.

En aquesta nova generació, el Twingo no vol quedar enrere i incorpora un disseny innovador que dóna molta presència al logotip de Renault, alhora que estilitza la resta del vehicle. El frontal s´inspira específicament en la renovació d´estil de la marca, amb el rombe engrandit i en una posició ara més vertical.

Oferta clara i senzilla

La gamma es podrà comprar al nostre país des d´aquest mes de gener a partir de 9.750 euros. El catàleg no es complica i només ofereix

un sol nivell d´equipament (Emotion) i dues motoritzacions (1.2 75 cv gasolina i 1.5 dci 85 cv dièsel), amb la possibilitat de personalitzar

el vehicle fins a nivells extraordinaris. I és que és possible combinar llantes d´aliatge, embellidors, strippings laterals i de sostre, colors de retrovisors o alerons del darrere, fins a un total de més de 500.000 possibilitats diferents. En la mateixa línia destaca la incorporació de dos nous colors càlids i originals: el fúcsia i el blau, que completen una paleta àmplia de 9 lluminoses tonalitats. D´altra banda, i a petició dels clients, torna el sostre solar elèctric de tela, com a complement del sostre de vidre panoràmic.

Twingo a la carta

Renault proposa una nova col·lecció de set strippings de sostre que eleven a vint el nombre de dissenys d´adhesius disponibles. Muntat en fàbrica, cada stripping posseeix una personalitat pròpia i seductora, amb dibuixos diferenciats. Dues d´aquestes creacions fan joc amb l´interior i la tapisseria i, a més, es pot elegir un color a joc per als retrovisors exteriors i els acabats de les motllures laterals.

Per acabar de personalitzar el Twingo, es disposa de tres tipus d´embellidors i dos models de llantes d´aliatge de 15 polzades, disponibles en quatre colors diferents (blanc, negre, gris metall fred i gris platí), i un aleró en quatre tonalitats més (gris platí, gris fosc, negre i blanc).

Un altre element essencial d´aquest esglaó d´accés a la gamma Renault és l´atenció prestada a la connectivitat, que inclou una ràdio que pot convertir-se en base per a i-Phone o iPod Touch d´última generació. Així mateix, cal destacar la incorporació de nous elements de seguretat de sèrie, com ara els coixins de seguretat laterals de cortina, el regulador/limitador de velocitat (únic de sèrie en el seu segment), l´alarma sonora d´oblit de cinturó i els fars antiboira.

Màxima eficiència

El nou Twingo és econòmic i alhora respectuós amb el medi ambient, i se situa entre els millors dels vehicles tèrmics en consum i emissions. El Twingo aconsegueix uns valors rècord, amb un consum mixt que se situa en els 3,4 litres/100 km i 90 grams de CO2 per al motor 1.5 dci dièsel.

A partir del mes de març es vendrà la versió esportiva RS Gordini, equipada amb el motor 1.6 16V de 133 CV de potència.

Prem per veure més contingut per a tu