Segueix-nos a les xarxes socials:

Les solucions de mobilitat del futur

Les marques avancen com serà la nova conducció elèctrica i autònoma, que va més enllà del vehicle convencional

Les solucions de mobilitat del futurddg

Els fabricants d'automòbils van presentar al Saló Internacional de l'Automòbil de Ginebra un seguit de propostes que avancen com serà la nova mobilitat elèctrica i autònoma del futur i que van més enllà del vehicle convencional. En el saló es va poder copsar cap a on es dirigeix el sector de l'automoció i quina és l'oferta futura de les marques per conquistar un públic cada vegada més digital i connectat, i que busca solucions de mobilitat més sostenibles.

En aquest context, el grup Volkswagen va destacar amb el prototip I.D. Vizzion, el seu «vaixell insígnia» elèctric preparat per a una conducció plenament autònoma i que arribarà el 2022, amb fins a 650 quilòmetres d'autonomia.

Per altra banda, també es va presentar un model de cotxe amb la tecnologia Brain-to-Vehicle, que interpreta els senyals del cervell del conductor per ajudar-lo en la conducció. Altres firmes han interpretat, mitjançant apps, com l'usuari podrà controlar en tot moment l'estat del vehicle i gestionar la preclimatizació, per exemple, a través de l' smartphone.

La realitat virtual també ha arribat en el sector de l'automobil. La marca Audi ha començat a provar l'anomenat holodeck de realitat virtual per avaluar el disseny dels seus nous models i accelerar els seus processos de producció, i té previst introduir-lo en els seus processos de treball abans que finalitzi aquest any, segons va informar la firma en un comunicat.

Prem per veure més contingut per a tu