Segueix-nos a les xarxes socials:

Descobreix la Costa Brava sobre dues rodes

Una proposta sobre les millors rutes per anar amb motocicleta pel litoral gironí. Es tracta d'uns recorreguts de poca o mitjana dificultat, que transcorren per emblemàtics poblets plens d'història

Descobreix la Costa Brava sobre dues rodesddg

Fer un viatge amb moto per la Costa Brava és un pla excel·lent, tant per a un motorista experimentat com per a un principiant. Una ruta que transcorre per paisatges propers al mar, combinats amb muntanyes i petites localitats pesqueres que tenen molt per oferir durant tot l'any, però, sobretot a l'estiu.

A continuació proposem dues de les millors rutes per anar amb

motocicleta per la Costa Brava. La primera transcorre principalment per la comarca del Baix Empordà fent parada a l'emblemàtica ciutat de Girona. I la segona proposta ressegeix els pobles més bonics de l'Alt Empordà, creuant la frontera i passant per localitats franceses com és Banyuls Sur Mer.

Dos viatges plens de diversió, cultura i gastronomia.

Cal destacar, que es tracten de rutes de poca o mitjana dificultat, les quals poden ser recorregudes per experts i principants en la conducció d'una moto. A més, són uns trajectes que permeten fer parades, sense dificultats, en cada paratge per vorejar la mediterrània.

Alguns dels indrets, on la parada és gairebé obligatòria són la ciutat de Girona o els emblemàtics pobles del Baix Empordà, com són Pals, Peratallada, Monells i Llafranch. Pel que fa a l'Alt Empordà, les visites obligades són Cadaqués, el Port de la Selva i Colera.

Dues propostes que es poden trobar a la pàgina de rutes wikiloc i seguir, a través del mapa, el recorregut.

Prem per veure més contingut per a tu