Segueix-nos a les xarxes socials:

Encara no has reservat la teva trucada amb el patge virtual?

Diari de Girona organitza els dies 27 i 28 de desembre un contacte amb els infants per mantenir la màgia dels Reis Mags

Encara no has reservat la teva trucada amb el patge virtual?DdG

Si aquest any vols rebre una videotrucada per WhattsApp dels emissaris dels Reigs Mags d'Orient encara ets a temps de fer-ho. El termini per sol·licitar la trucada s'ha ampliat fins al 22 de desembre. Tens temps de fer-ho fins aquest dia o fins que s'exhaureixin les places. La iniciativa de Diari de Girona, que compta amb el patrocini de la Diputació, té com a objectiu que els infants mantinguin la il·lusió en unes dates tan especials sense que hagin de renunciar a res. Una de les novetats d'aquest any és que seran dos els patges disponibles. Per una banda, el patge Kadek, ajudant del Rei Gaspar i també el patge Sebai que ajuda en les seves feines al rei Baltasar.

Per demanar una trobada virtual amb el patge Kadek entra en aquest enllaç mentre que els nens o nenes que vulguin que els atengui el patge Sebai s'han de registrar en aquest enllaç.

Els nens i nenes que s'hagin inscrit rebran els dies 27 i 28 de desembre una trucada i podran parlar amb els patges reials i fer-li arribar tot el que demanen als Reis. Per participar-hi és molt fàcil: registra't gratuïtament i deixa'ns les teves dades i un mail de contacte, o escaneja el codi QR que sortirà en els anuncis que periòdicament s'aniran publicant. Pots explicar-nos breument què demanes per Reis i els pares evidentment també poden deixar un comentari i explicar-nos com s'han portat els nens i nenes, ja que això sempre és molt d'interès per als Reis. Posteriorment, et contactarem per dir-te quin dia i a quina hora tindrà lloc la trucada. 

Prem per veure més contingut per a tu