Els aficionats a les pistes de gel estan d’enhorabona perquè aquest Nadal tornarà a funcionar la pista del Palau de Fires, considerada una de les pistes cobertes més grans de Catalunya. La pista permet a gent de totes les edats posar a provar les seves habilitats damunt una capa gelada que sempre està en perfectes condicions per a la pràctica del patinatge.

A Girona, Nadal és sinònim de diversió a la pista de gel. Des de fa anys, la pista funciona a l’interior de l’edifici principal del Palau de Fires després que en els seus inicis s’instal·lés un temps a la plaça de la Constitució a l’aire lliure. Ara la pista dona més comoditat a tots els usuaris, ja que es tracta d’una superfície de 800 metres quadrats. Un altre dels elements més divertits és el tobogan de 2’5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu.

La pista s’estrenarà el pròxim 23 de desembre per donar el tret de sortida a les festes nadalenques i estarà en funcionament fins al 9 de gener de 2022. El seu horari serà de 10 del matí a les 9 de la nit, però hi ha també uns horaris especials que cal tenir en compte, sobretot en les jornades festives.

Els dies 24 i 31 de desembre la pista estarà oberta al públic de les 10 del matí a les 7 de la tarda mentre que el 25, el dia de Nadal, estarà tancada. Els dies 1 i 6 de gener de l’any vinent només funcionarà de les 4 de la tarda a les 9 de lanit i el dia 5 de gener, de 10 del matí a 2 del migdia. Cal tenir present en tot moment que és absolutament obligatori l’ús de guants per poder sortir a la pista i patinar.