ARBÚCIES

PILAR PLA MASSAGUER

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Vall-llosera Pi. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

ARGELAGUER

MAGDALENA MASOLIVER VILA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jaume Sala Trias i tenia quatre fills. Residia a Argelaguer. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria d’Argelaguer.

BLANES

MERCÈ CARRERAS MASGRAU

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Josep Torrecillas Pérez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

MARIA THERESIA CAMILLA SIMONS

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Franciscus J. Ludovicus. Residia a Blanes. 

CAMPRODON

MARIA VILANOVA PASTORET

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Eduard Pastoret Villanova i tenia dos fills. Residia a Camprodon. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a l’església de la Mare de Déu del Carme de Camprodon.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JORDI PUJOL RUSTULLET

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Neus Carmona Valles i tenia quatre filles. Residia a Castelló d’Empúries. L’acte de comiat se celebrarà dijous dia 31, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CRESPIÀ

MERCÈ FERRERÓ ZAPATER

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Agustí Tonietti Bayarri. Residia a Crespià. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

ELADIO CEPAS FRASNEDO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Carmen Ozalla Domínguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA JONQUERA

ANTÒNIA RIBAS SABATÉ

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Martí Pous Sagué i tenia tres fills. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

LLADÓ

JOAN VILAR ADROHER

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Alba Asparó Sagué i tenia una filla. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

OLOT

MARIA DEL SAGRARIO GRANADO LÓPEZ

Ha mort als 75 anys. Era Missionera del Cor de Maria. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del Cor de Maria d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA DOLORS CELS MUNTADA

Ha mort als 67 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

TAPIS

FRANCISCO MACH NOGUÉ

«Xicu»

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Valls Guiset i tenia un fill. Residia a Tapis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Tapis.

SANT HILARI SACALM

JORDI ARGEMÍ VILA

Ha mort als 53 anys. Era solter. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Hilari Sacalm.