BANYOLES

MARIA ROSA FERRER SOCÍAS

Ha mort als 72 anys. Era soltera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui, a 2/4 de 10 del matí, al cementiri de Banyoles.

BREDA

VÍCTOR TRIVIÑO TRIVIÑO

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Felisa Tena Sánchez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CASSÀ DE LA SELVA

DOLORES LLAMAS LLAMAS

Era vídua de Joan Jiménez Delgado. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatoriMémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES

PETRA RAMÍREZ GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Juan Marín Becerra i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

MARIA PRATS BANCELLS

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella de la Residència Maria Gay de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

AMPARO GARCIA BARCELÓ

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Antonio Espinosa Hernández. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

AMPARO PLANA PUJOL

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Josep Bachs Martí. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT JULIÀ DE LLOR I BONMATÍ

JOSEP TORRENT BOSCH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Matas Bruns. Residia a Sant Julià de Llor i Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ANTÒNIA GARRIGA SALVADOR

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Pagès Call. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SARRIÀ DE TER

MARIA SOLÀ JOFRE

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Mare de Déu de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

SERINYÀ

AMPARO MARTÍNEZ DE LA FUENTE

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Manel De la Fuente Martínez. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

TORROELLA DE MONTGRÍ

SALVADOR PUIGVERT ALABAU

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Olga Coll Martí. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JOSEP BONAMAISON SALA

Ha mort als 69 anys. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

ERNEST PUIGGRÓS MARULL

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Bergadà Masó. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILAJUÏGA

FELIPE EDO GIL «ABOGADO»

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Rosa Giralt i tenia un fill. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a la 1 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

VILAMANISCLE

DIEGO ESTELA

Ha mort als 27 anys. Era solter. Residia a Vilamaniscle. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilamaniscle.

VILANNA

MANEL ROURA BAYONA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Batallé Tulsà. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Bonmatí.