Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 26 de novembre de 2022

Necrològiques DdG

BANYOLES

NEUS RODEJA RAMIONET

Ha mort als 86 anys. Era casada. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CERVIÀ DE TER

JOAN JUANA MANTÉ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Montserrat Nierga Comas. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al Monestir de Cervià de Ter.

GIRONA

ROSA PÓRTULAS SIMÓN

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Joaquim Fita Ros. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

FERRAN GASCÓ REAL

Ha mort als 75 anys. Era vidu de Maria Gloria Moreno Sais. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLANÇÀ

ANNA COMAS OLIVERAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Pere Salvat Soler i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

JOAQUIM ROIG CAMPS

«Quimet»

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Sagrari Benavente i tenia dos fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Àltima de Llançà.

LLORET DE MAR

RAMON FAURA LLAVARI

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Genevieve Ginette Labat i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

FERNANDO FAIREN CAÑELLAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Mercedes Camarena Camarena. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

ANA MARIA LEÓN LÓPEZ

Ha mort als 68 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Palamós.

SANTA CRISTINA D’ARO

FRANCISCA GUITERAS RESTRUDIS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Sabrià Oliveras. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOAN PAYET OLIVER

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Soledad Costa Puig. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Compartir l'article

stats