Segueix-nos a les xarxes socials:

Necrològiques del 17 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques del 17 de març de 2024DdG

Quim Márquez García

Maribel Teixidor Parés

ANGLÈS

MARIA XIFRA GAMELL

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Dalmau Arrom. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

BANYOLES

MARIA ANTÒNIA BOSCH DURAN

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Àngel Marina Fuster. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BEGUR

LOLITA TORRES POL

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jordi Pilsà Pi. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, ales 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

BORDILS

MARIA CAMPS COLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Agustí Padrosa. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CADAQUÉS

HONORIO PÉREZ TURRADO

«More»

Ha mort als 61 anys. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

CASSÀ DE LA SELVA

CONCHA DÍAZ RIO

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Ortiz García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ESCLANYÀ

AGUSTÍ SANJUAN MORENO

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Olga Torró. Residia a Esclanyà, Begur.

FIGUERES

LLUÏSA MARTÍNEZ BAZA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaime Testar Mercader i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS QUINTANA AMIEL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Calvet Casas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

QUIM MÁRQUEZ GARCÍA

Ha mort als 63 anys. Era vidu de Maria Teresa Cabañó Gil. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA SÁNCHEZ LÓPEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Diego Aguilera Bueno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOAN SEGUÍ SERRA

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Cristina Mercader Regàs. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu