Necrològiques del 9 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Joan Tarradas Ferrer

Joan Tarradas Ferrer / .

BANYOLES

JOAN TARRADAS FERRER

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Núria Faja Ricart. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de sis de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

GIRONA

SAGRARIO ROMERO ESPÓSITO

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Ángel Vilreales Torres. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Germans Sabat.

L’ESCALA

JOSEP ESTEVA BADOSA

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

MASSANES

MARIA ARQUÉ RIBAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Pere Garriga Masgrau. Residia a Massanes La cerimònia se celebrarà demà divendres a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Esteve de Massanes.

OLOT

JAUME PLANAGUMÀ PARAROLS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Cecília Bartrina Colomer i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la Capella del cementiri municipal d’Olot.

PLATJA D’ARO

ASSUMPCIÓ OLIVA JORDÀ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Lluís Juyà Darde i tenia dos fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA COLOMAS DE FARNERS

ANTÒNIA GUBAU GELABERT

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Francisco Duran Alsina i tenia un fill. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 3 de la tarda, a parròquia de Santa Coloma de Farners.

SANT CLIMENT DE SESCEBES

JOAN SANTMIQUEL PÉREZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Maria Castelló Serra i tenia dos fills. Residia a Sant Climent de Sescebes. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori funeraria Vicens de Figueres.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ISABEL DELGADO SECO

Ha mort als 84 anys . Era casada amb Eduardo Román Jodar i tenia quatre fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de sis de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Sant Joan les Fonts

MARC BADOSA ENRICH

Ha mort als 52 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la Sala Polivalent del Cementiri Municipal d’Olot.

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

JOAN RIPOLL COSTA

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Mercedes Barrionuevo Rodríguez i tenia dues filles. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

TORROELLA DE MONTGRÍ

SILVERIO COLLADO GALINDO

Ha mort als. 85 anys. Era casat am Mari Montenegro Torres. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de sis de la tarda, al tanatori memora de Torroella de Montgrí.

VILABLAREIX

JOAN BERENGUER PRAT

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Dolors Tornés Formiga. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de quatre de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors de Hostalric.

Subscriu-te per seguir llegint