Necrològiques del 7 de maig de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

JOSÉ FLORES SUÁREZ

Ha mort als 56 anys. Era vidu de Soledad Bonilla Tomas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BLANES

JAVIER SÁNCHEZ EXPÓSITO

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Sonia Gutiérrez de Haro. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

PERE DURAN CASSÀ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Micaela Gómez Pérez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MANUEL GOZÁLEZ NIETO

Ha mort als 74 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

JOSEP PINEDA SOLER

Ha mort als 92 anys. Era vidu d’Emília Font Sitjà i tenia dos fills. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

EMPURIABRAVA

AGUSTINA LILIANA TETILLA GARCIA

Ha mort als 68 anys. Era vídua i tenia dues filles. Residia a Empuriabrava. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Figueres.

GIRONA

JACINTO CANO SÁNCHEZ

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Dolores Morales Cáceres. Residia a Girona.

La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT

QUIMET ELIAS GINER

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Pepi Padilla Sola. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

OLOT

ANTONIA ROMERO TRIVIÑO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Raigón Cruz i tenia 3 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

SALT

FRANCESC PAULÍ COSTA

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Roser Rigau Porcalla. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ALONSO SEPÚLVEDA PIÑERO

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Ana Sepúlveda Gomez i tenia cinc fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SARRIÀ DE TER

MANUEL ALIAS GALERA

Ha mort als 85 anys. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SILS

DOLORS TURON GÜIBAS

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Antoni Moragas Cadellans i tenia una filla. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint