Necrològiques del 6 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES

Carmeta Parera Xargalló

Ha mort als 84 anys. Era vídua d’Alfons Morer Regàs. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BLANES

José Antonio Vicente Sancho «El Maño»

Ha mort als 93 anys. Era vidu d’Anunciación Irisarri Iñiguez. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

Javier Sánchez Expósito

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Sonia Gutiérrez de Haro. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de la Sagrada Família de Blanes.

BREDA

Andrés Méndez Caparrós

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Tomasa Diaz Martínez. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CASSÀ DE LA SELVA

Santi Bosch Tort

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Roca Salvatella. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Cassà de la Selva.

FIGUERES

Marc Viñas Gutiérrez

Ha mort als 52 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

Margarita García Martín

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Manuel López Hernández. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Jordi Rubau Solés

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Maria Lluïsa Camps Vidal. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

L’ESTARTIT

Quimet Elias Giner

Ha mort als 81 anys. Casat amb Pepi Padilla Sola. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 del la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

VICTÒRIA SOLER GUITERAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep Cama Carreras i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SERINYÀ

Quimeta Bosch Torrent

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Albert Cufí Laboira. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Serinyà.

SILS

DOLORS TURON GÜIBAS

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Antoni Moragas Cadellans i tenia una filla. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint