Necrològiques del 17 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Quim Márquez García

Quim Márquez García / DdG

Maribel Teixidor Parés

Maribel Teixidor Parés / DdG

ANGLÈS

MARIA XIFRA GAMELL

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Esteve Dalmau Arrom. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

BANYOLES

MARIA ANTÒNIA BOSCH DURAN

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Àngel Marina Fuster. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BEGUR

LOLITA TORRES POL

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Jordi Pilsà Pi. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, ales 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

BORDILS

MARIA CAMPS COLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Agustí Padrosa. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CADAQUÉS

HONORIO PÉREZ TURRADO

«More»

Ha mort als 61 anys. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Cadaqués.

CASSÀ DE LA SELVA

CONCHA DÍAZ RIO

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Antonio Ortiz García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

ESCLANYÀ

AGUSTÍ SANJUAN MORENO

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Olga Torró. Residia a Esclanyà, Begur.

FIGUERES

LLUÏSA MARTÍNEZ BAZA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaime Testar Mercader i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

DOLORS QUINTANA AMIEL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Francesc Calvet Casas i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

QUIM MÁRQUEZ GARCÍA

Ha mort als 63 anys. Era vidu de Maria Teresa Cabañó Gil. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA SÁNCHEZ LÓPEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Diego Aguilera Bueno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JOAN SEGUÍ SERRA

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Cristina Mercader Regàs. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.