Queden poques hores perquè comenci la desfilada de famosos per la catifa vermella dels Oscars. Com cada any, totes les mirades estaran posades en els estilisme elegits per les estrelles del cel·luloide i, encara que els costi reconèixer-ho, no sempre encerten en els seus vestits. Al llarg de la història dels premis de l'Acadèmia hem pogut veure veritables atemptats al bon gust. Aquí pots veure els més destacats:

1.- Björk el 2001

El model més 'freak' que ha passat pels Oscars el va lluir Björk a la gala de l'any 2001. La cantant islandesa estava nominada da a la millor cançó original per 'Dancer in the dark', de Lars Von Trier.

2.- Diane Keaton de 2004

El 'look' masculí de Diane Keaton a la gala de 2004 va sorprendre a propis i estrany i va donar molt que parlar, en general per a mal. Ralph Lauren i l'estilista de l'actriu van estar totalment desafortunats aconsellant a una de les dames de Hollywood.

3.- Uma Thurman en 2004

L'any 2004 va ser un dels més 'horribilis' de la catifa vermella. Al look de Keaton li va fer ombra el Chritian Lacroix pel qual es va decantar Uma Thurman. L'actriu acabava d'acabar la saga 'Kill Bill' i va voler 'feminitzar' però per descomptat no va saber com.

4.- Renee Zellweger en 2005

Renee Zellweger es va presentar amb un vestit d'aire flamenc als Oscars de 2005, on va lliurar l'estatueta al millor actor a Jamie Fox per 'Ray'. El color granat del model i els baixos ribetejats en tul prisat blanc són un dels majors entrebancs de la sempre gran Carolina Herrera. Zellweger tampoc va ajudar a lluir amb dignitat amb el seu tenyit bru i la seva pell blanca.

5.- Halle Berry el 2002

Una altra obvietat que el color granat no funciona a la catifa vermella. El dissenyador Elie Saab no va saber fer brillar a Halle Berry en un dels dies més important de l'actriu, ja que amb aquesta guisa va haver de recollir el seu Oscar a la millor actriu per 'Monster's Ball'.