Gospelians de Girona és un cor de gòspel amb gairebé divuit anys de trajectòria i tota una referència en el panorama actual de la música gòspel a les comarques gironines i a Catalunya. Es tracta d’un grup intergeneracional de més de seixanta veus que compten amb excepcionals solistes i amb l’acompanyament de músics professionals. La coral és dirigida per la gran intèrpret Karol Green qui, amb el seu extens coneixement del gòspel, la seva trajectòria professional com a músic i l’energia encomanadissa que desprèn dalt de l’escenari, fa vibrar el públic en uns concerts intensos i vitals. Ella ho expressa així: "el cant i el ritme per elevar l’esperit".

En aquesta ocasió comparteixen escenari amb Igualada Gòspel Choir. Aquest cor creat el 2019 és una formació formada per una cinquantena de persones d’arreu de la comarca de l’Anoia que es van trobar per compartir la passió pel gòspel. La coral és dirigida pel compositor, productor i arranjador musical Pau Sastre, referent de qualitat i elegància en la producció musical i que té una llarga trajectòria com a músic. Com ell mateix comenta, "el treball de veus pot arribar a ser màgic i el públic capta aquesta energia."

Gospelians de Girona i Igualada Gòspel Choir ens faran evident una vegada més aquest entusiasme i aquesta força que transmet la música Gòspel.