Instants

Non Sin Tri

Hi ha instants en què la percepció del temps es distorsiona en funció de la nostra química cerebral. iNSTants vol reflectir aquests moments compartits per la humanitat, que cíclicament passa per aquestes experiències que es registren en la nostra genètica, però que des de l’individu són viscudes per primera vegada i tots improvisem.

A través de la relació de tres personatges que creixen junts i es relacionen amb el circ i amb un llenguatge de moviment abstret, l’espectacle ens parla d'aquests processos de canvi.

Les tècniques de circ son portés en monocicle, corda aèria, malabars, portés acrobàtics i monocicle.

Non Sin Tri neix a Madrid el 2017 de la trobada entre Aleix Lidon Baulida, Sara Gilsanz Grandas i Alvaro Caballer Revenga a la Escuela de Circo Carampa. És una companyia de circ i teatre interdisciplinari que uneix malabars, monocicle i corda aèria a través del món dels ports acrobàtics, disciplina amb la que comencen a crear un vincle i les ganes de desenvolupar un treball conjunt.

Portador i monociclista: Aleix Lidon Baulida. Àgil i acròbata aèria: Sara Gilsanz Grandas. Portador, àgil i Malabarista: Álvaro Caballer Revenga. Tècnic de so: Aram Pou Clavell.

Plaça de l'U d'Octubre de 2017