L'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza al Museu de la Mediterrània l'exposició de pintures (In) Judicis de Màrius Brossa. Les obres que es podran veure a l'Espai Montgrí són nascudes durant el desenvolupament del judici als líders del procés independentista català entre el febrer i l'octubre del 2019.

Màrius Brossa (Barcelona, 1950). Inicia la seva formació a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics de Barcelona. Més tard, estudia Prehistòria i Història Antiga a la Universitat de Barcelona. Paral·lelament, realitza els seus primers treballs fotogràfics, dedicats sobretot al retrat d’estudi. Artista inquiet, ha realitzat també escenografies teatrals, col·laboracions en espectacles de música i dansa, curt metratges i vídeos.

D’altra banda, les seves pintures s’han exhibit en diverses exposicions, entre les quals destaquen Pintures (Centre Cívic Casa Groga. Barcelona, 1996); Apunts (El Raval. Barcelona, 1997); De persona a persona (Estudi. Barcelona, 1998); Portals (Centre d’Arts i Lletres Marià Manent. Premià de Mar, 1999); Ioka (Caja de Ahorros de Navarra. Barcelona, 1999) i A Homenatge a B (Centre d’Arts i Lletres Marià Manent. Premià de Mar, 2001).